به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری سلیمانی، نمایشگاه اینوتکس، یک رویداد منحصر به فرد در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور است که امسال از ۲۸ اردبیهشت ماه توسط پارک فناوری پردیس، و با حضور کارآفرینان و صاحبنظران مطرح حوزه علم و فناوری به مدت ۴ روز برگزار شد. «سجاد فشمی» دبیر نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس درباره اهداف و دستاوردهای نمایشگاه امسال گفت: امسال دهمین دوره رویداد اینوتکس با سه هدف مهم در پارک علم و فناوری پردیس برگزار شد. هدف اول از برگزاری این رویداد این بود که سرمایه گذاری را در حوزه نوآوری و فناوری و حوزه های استارتاپی گسترش دهیم . دوم اینکه از طریق اینوتکس سعی کنیم همکاریها و مشارکت های B2B را بین بنگاههای اقتصادی بیشتر کنیم. و سوم اینکه شبکه ای از کارآفرینهای برتر کشور و فعالین اکوسیستم استارتاپی تشکیل دهیم.
اینوتکس ۲۰۲۱، میزبان ۴۰۰ شرکت و استارتاپ
دبیر برگزاری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ درخصوص رویدادهای فناورانه این نمایشگاه توضیح داد: ما در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ میزبان حدود ۴۰۰ شرکت و استارتاپ بودیم، که در این نمایشگاه حضور داشتند و آخرین محصولات و خدمات خود را به مخاطبان خود ارائه دادند. در کنار بخش نمایشگاهی هرسال، رویدادهای مختلفی هم با دستیابی به سه هدف بالا در اینوتکس برگزار می شود. به طور مثال هر روز از رویداد اینتوکس برنامهی ارائه نیازهای فناورانه صنایع نیز برگزار شد .
وی در ادامه افزود:در این رویداد نیازهای فناورانه صنایع مختلف با حضور انجمنهای صنعتی و خود صنایع ارائه میشد و شرکتهایی که داخل نمایشگاه اینتوکس حضور داشتند در صورتی که امکان برطرف کردن آن نیاز را داشتند، اعلام آمادگی میکردند و با صنعت مربوطه وارد تعامل میشدند. به طور مثال در روز اول اینوتکس ارائه نیازهای صنعت فولاد ، روز دوم صنعت فینتک ، روز سوم صنعت تجهیزات پزشکی را داشتیم. و در نهایت در طول این ۴ روز تفاهم نامههایی با ارزش بیش از ۵ میلیارد تومان امضا شد که بعد از نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ هم ادامه دار خواهد بود.
حضور سرمایه گذاران خارجی در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱
سجاد فشمی درخصوص سرمایه گذاری شرکت های داخلی و خارجی و انعقاد تفاهم نامه هایی مهم در این نمایشگاه گفت: در قسمت دیگری از نمایشگاه بخش کافه سرمایه اینوتکس را داشتیم که در این چهار روز ۴۷۰ جلسه سرمایه گذاری در آن برگزار شد.
دبیر برگزاری اینوتکس ۲۰۲۱ در ادامه افزود: در ۵۵ جلسه از جلسات کافه سرمایه اینوتکس سرمایهگذاران خارجی نیز حضور داشتند.در این بخش ارتباط خوبی با سرمایه گذاران کشور ترکیه شکل گرفت . درواقع کشور ترکیه «پارتنرکانتری» یا شرکت همکار ما در کافه سرمایه اینوتکس بود. اما برای اینکه سرمایه گذاری واقعی شکل بگیرد و پول منتقل شود، یک زمان چندماهه احتیاج است که این جلسات اولیه ای که تنظیم شده ادامه دار شود و جلسات بعدی آن برگزار شود تا طرفین به تفاهم مشترکی برای سرمایه گذاری برسند. همچنین 63 درصد از این جلسات برگزارشده موفقیت آمیز بود وجلسات آن ها به دور بعدی انعقاد تفاهم نامه و قرارداد رسید.
برگزاری رویدادهای شگفت انگیز در استیج اینوتکس
سجاد فشمی در ادامه صحبت های خود با اشاره به بخش های مختلف این نمایشگاه گفت:در اینوتکس ۲۰۲۱ بخش استیج و «نکستیشن» را داشتیم که سخنرانی ها و پنل های جذابی را برگزار کردند. در بخش استیج، شرایط اقتصادی و مشکلات تحریمی، جهانی شدن کسب و کارها، چالشهای زیست بوم نوآوری و فناوری کشور بررسی شد. در بخش نکستیشن نیز سخنرانیها و پنلهای مختلفی وجود داشت که حوزههای تخصصی اینترنت اشیاء، بلاکچین و … در سرفصلهای مختلف آن وجود داشت.
به صورت کلی در این چهار روز استقبال بسیار زیادی از نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ شد.همچنین تفاهم نامه ها و قراردادهای بسیار خوبی مثل قرارداد دیجی کالا با پست بانک ، قرارداد پست بانک با معاونت علمی ، قرارداد شهرداری تهران با فن بازار ملی ایران منعقد شد.
دبیر برگزاری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ با ترسیم نقشه راه آینده این نمایشگاه توضیح داد: از سال ۱۴۰۰ رویداد اینوتکس برای اولین بار در پارک فناوری پردیس برگزار شد.هدف ما این است که از سال آینده محل برگزاری رویداد پارک فناوری پردیس خواهد بود. این پارک به عنوان بزرگترین ناحیه نوآوری و پارک فناوری منطقه غرب آسیا محلی برای حضور بسیاری از شرکت های فناور و متخصصان مختلف است. قطعابرگزاری نمایشگاه داخل این پارک و همکاری مشترک میان نمایشگاه اینوتکس و پارک فناوری می تواند اتفاقات خوبی را در سال آینده رقم بزند. یکی از اهداف ما برای سال آینده همکاری بیشتر و بهتر با پارک فناوری پردیس است تا منطقه پردیس را به عنوان یک شهر نوآور و رویداد اینوتکس را به یک رویداد منطقه ای این شهر تبدیل کنیم.
More Stories
شروع کار بزرگترين مجتمع جامع شستشوي خودرو با مشاركت شهرداري
انتقاد سلیمینمین از طرح مجلس با نام «صیانت از فضای مجازی»/ حرکت برخی نمایندگان ناشی از عدم درک شرایط و موضوع است
وقتی حمله سایبری به کشور برای مسوولان عادی میشود/ اشکال کار کشور در مقابله با حملات فضای مجازی کجاست؟