یوسف خجیر معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره در گفتوگو با خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس درباره منویات رهبر معظم انقلاب و ابراز نگرانی ایشان از افت یادگیری دانشجویان در پی آموزش مجازی، اظهار کرد: افت یادگیری در آموزش مجازی محدود به اوایل شیوع کرونا در کشور است و بعد از مدتی که اساتید و دانشجویان تجربه کافی برای استفاده از این بستر را پیدا کردند، این افت به حداقل رسید.
وی افزود: عدم آمادگی دانشگاهها به لحاظ سختافزاری و نرمافزاری برای ارائه مجازی دروس، یکی از دلایل افت یادگیری بود اما به مرور این مسأله حل شد.
خجیر ادامه داد: اکنون از نظر آموزش مجازی، دانشگاهها به سطحی قابل قبول رسیدند به طوری که میتوان گفت کیفیت این نوع آموزش در برخی موارد بهتر از آموزش حضوری است.
*راههای جلوگیری از تقلب در آزمون مجازی
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره در خصوص جلوگیری از تقلب، گفت: مسأله بروز تقلب در برگزاری امتحانات، محدود به آزمونهای مجازی نیست و در زمانی که آزمونها به صورت حضوری هم برگزار میشدند، شاهد بودیم که برخی دانشجویان تقلب میکردند.
وی بیان کرد: در آزمون مجازی به لحاظ اینکه کنترل و نظارت بر اصالت امتحان کمتر است، تقلب بیش از حد معمول اتفاق میافتد اما میتوان با ارائه روشهایی همچون ارزیابی مستمر در طول ترم، برگزاری شفاهی آزمونها، ارائه پروژه و کارهای تحقیقاتی حین ترم، این مشکل را حل کرد.
خجیر درباره شیوه برگزاری آزمونهای پایانی ترم دوم تحصیلی 1400-1399 دانشگاه سوره، گفت: این آزمون قرار است به صورت مجازی برگزار شود.
وی اظهار کرد: ارزیابی سطح یادگیری دانشجویان دانشگاه سوره به صورت ترکیبی انجام میشود و محدود به ارزیابی از طریق آزمون نهایی نیست؛ به این منظور اساتید از روشهای امتحان مستمر هفتگی، ارزیابی مستمر ماهانه، ارزیابی پایان ترم بر اساس آزمون شفاهی آنلاین، آزمون کتبی به صورت تستی و ارائه پروژه استفاده میکنند.
More Stories
دلیل آشفتگی بازار تایر خودرو/چرا تایر چند نرخی است؟
پیام تبریک زهره الهیان به آیتالله رئیسی
پیام تبریک سیدحسن نصرالله برای رئیسی: پیروزی شما امید به آینده و توانایی مقابله با چالشها را زنده کرد