محمدحسین عبدالهی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی در گفتوگو با خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس درباره منویات رهبر معظم انقلاب و ابراز نگرانی ایشان از افت یادگیری دانشجویان در پی آموزش مجازی، اظهار کرد: برگزاری مجازی و حضوری کلاسهای آموزشی از یکسری مزایا و معایب برخوردار است و نمیتوان منکر آنها شد.
وی ادامه داد: تجاربی که اساتید و دانشجویان برای بهرهمندی از فضای آموزش مجازی کسب کردند تا حدی توانسته زمینه بهبود کیفیت آموزشی در این بستر را به نسبت اوایل شیوع ویروس کرونا فراهم کند؛ بنابراین نمیتوان با قطعیت اعلام کرد که در این ایام با مشکل افت یادگیری و آموزش مواجه شدیم.
*جلوگیری از تقلب در برگزاری آزمونهای مجازی
عبدالهی درباره کنترل تقلب در برگزاری آزمونهای مجازی گفت: تقلب در زمان برگزاری آزمونهای حضوری هم صورت میگرفت و نباید آن را محدود به دوران برگزاری مجازی آزمونها دانست؛ البته این واقعیت را انکار نمیکنیم که در زمان برگزاری مجازی آزمون، شرایط برای بروز تقلب فراهمتر است.
وی تصریح کرد: با توجه به شیوههای متنوعی که اساتید دانشگاه خوارزمی در برگزاری آزمونهای مجازی به کار می برند، تا حد زیادی توانستیم از بروز تقلب در امتحانات جلوگیری کنیم و اگر تقلبی از سوی دانشجویان صورت گیرد، قطعا با آن برخورد خواهیم کرد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی در خصوص نحوه برگزاری آزمونهای پایانی ترم دوم تحصیلی 1400-1399 دانشگاه خوارزمی، یادآور شد: امتحانات پایان ترم این دانشگاه قرار است به صورت مجازی برگزار شود و امیدواریم با واکسیناسیون دانشگاهیان، شرایط برای حضور آنان در دانشگاه فراهم شود.
More Stories
پاسخ قالیباف به نامه رضا کیانیان
انتقاد سلیمینمین از طرح مجلس با نام «صیانت از فضای مجازی»/ حرکت برخی نمایندگان ناشی از عدم درک شرایط و موضوع است
سامانه ثبتنام واکسن کرونا برای افراد بالای ۶۵ سال بازگشایی شد