Uncategorizedاخبار کشوریاستان ها
جمهور چهاردهم| شبکه اجتماعی نامزدها پس از مناظره ریاست جمهوری

جمهور چهاردهم| شبکه اجتماعی نامزدها پس از مناظره ریاست جمهوری
انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم روز هشتم تیرماه برگزار خواهد شد. سلسله گزارشات «جمهور چهاردهم» پیرامون کنش و واکنش روزانه نامزدهای ریاست جمهوری در فضای مجازی خواهد بود.
جلیلی| عوامل رشد اقتصادی
«سعید جلیلی» در صفحه شبکه اجتماعی داخلی «ویراستی» خود نوشت: «اینکه فقط رشد را منوط کنیم به سرمایه، نگاه ناقصی است چرا که میدانید رشد عوامل مختلفی دارد، هم سرمایه است و هم مهمتر از آن مدیریت این سرمایه. استفاده از نیروی انسانی که امروز خوشبختانه جزو فرصتهای ماست. همینطور فناوریهای مهمی که میتواند رشد دهد و به اندازه سرمایهها کمک کند.»
قالیباف| افزایش حداقل دستمزد حقوقبگیران متناسب با تورم
«محمدباقر قالیباف» در صفحه ایکس خود نوشت: «امشب بنا داشتم روی زمین و مشخص به شما بگویم که چه تغییری ایجاد خواهیم کرد. دولت باید ضامن قدرت خرید شما باشد و اجازه ندهد سفرهٔ خانوار کوچک شود. حقوق کارمندان، بازنشستگان، حداقل دستمزد کارگران و عموم حقوقبگیران در دولت خدمت و پیشرفت متناسب با میزان تورم افزایش خواهد یافت.»
قاضیزاده هاشمی| بازگشت به عقب هرگز!
«امیرحسین قاضیزاده هاشمی» در صفحه ایکس خود نوشت: «همه ما یک خانواده هستیم و سرنوشت هر عضوی با تابعیت ایرانی برایمان مهم است. دولت شهید جمهور با بازگرداندن آقایان اسدی و نوری ثابت کرد میتوان با یک دولت مقتدر پشتیبان ایران و ایرانی در هر نقطه جهان بود. سرنوشت بشیر بی آزار را از طریق وزارت خارجه تا آزادی ایشان پیگیری خواهم کرد.»صفحه مجازی «قاضیزاده هاشمی» در میانه مناظرات نوشت: «مجدد از نامزدها حرفهای کلی شنیدیم، حرفهایی زده شد و مباحثی تکرار شد که سالهاست، اقتصاد منفی ایجاد کرده است. عدهای هم از همان ابتدا دبه کردند و گفتند، نمیتوانند برنامه هفتم را اجرا کنند. هزینه اشتباههای ما را خانواده ایرانی میدهد.امیدوارم در ادامه مباحث جدیتری مطرح شود.»همچنین پس از مناظرات نوشته شد: امشب تلاش کردم صادقانه آنچه فکر میکنم درست است و برایش حجت دارم، به خانواده بزرگ ایران عرضه کنم. از تهدیدها و فرصتهای اقتصادی گفتم و اینکه «بازگشت به عقب هرگز!». آینده روشن و از آن مردم ماست.
علیرضا زاکانی| اعتبار طلا بجای یارانه انرژی خانوار
زاکانی یکی از راهکارهای اقتصادی خود در مناظرات را در ایکس منتشر کرد. در این پست آمده است: «اعتبار طلا بجای یارانه انرژی خانوار؛ مهمترین اقدام دولتخدمت در حوزه یارانههای انرژی، توزیع عادلانه سبد یارانههای انرژی (گاز، بنزین و برق و…) براساس سهم مشخصی برای هر خانوار خواهد بود.این اعتبار در حساب سرپرست خانوار شارژ میشود و بدون افزایش قیمت یارانهای برای مردم، امکان ذخیره صرفهجویی یارانه انرژی خانوار معادل با اعتبار مشخصی از طلا در بازار سرمایه را برای مردم فراهم میکند تا ارزش آن برای مردم حفظ شود و هر زمان خواستند تبدیل به پول شود. صرفهجویی کنید؛ اعتبار طلا بگیرید.جزئیات طرح را در میزگرد اقتصادی بیان خواهم کرد؛ ان شاءالله.»
پورمحمدی| از وفاق ملی تا تحریم
صفحه مجازی «مصطفی پور محمدی» صحبتهای این نامزد انتخابات را در حین و پس از مناظرات منتشر کرد. اهم آن از قرار ذیل است: ۱: «بعضیها میگفتند تحریمها مهم نیست، حالا هم میگویند تحریم تأثیری ندارد. ما تحریم شدهایم و تمام روابط اقتصادی و تجاری ما قفل شده است.»۲: «وفاق ملی اکسیر است و بدون آن به جایی نمیرسیم. مردم به ما باور ندارند باید صادقانه راه حلها را به آنها ارائه کنیم و اعتمادزایی کنیم.»۳: «من به گذشته مردم و نظام و دولتها افتخار میکنم و به توان ملی خودمان باور دارم. کارهای بزرگی مردم و نظام انجام دادهاند ولی نباید واقعیتها را انکار کرد. نقاط قوتمان فراوان است ولی با اینها باید ضعفها را برطرف کرد.»۴: «از کجا میخواهیم منابع لازم را برای رشد بیاوریم؟ با مردمی که اعتمادشان در بورس خراب شده است؟ تا اعتماد نسازیم که نمیشود رشد اقتصادی داد.»۵: «به حضور در دولتهای مختلف افتخار میکنم و تلاش کردم مشکلات مردم حل شود.»۶: «بنده حکم شهرداری آقای قالیباف در دوران وزارت کشور صادر کردم، مخالفت هم شد اما به تواناییایشان اعتقاد داشتم، اما به این معنا نیست شهرداری تهران مشکل نداشته است، مسائل شهرداری با چه هزینهای تمام شده است؟»۷: «اصل ۴۴ اصل بسیار مترقی است؛ مشکل ما در اصل ۴۴، این است که ۱۳-۱۴ درصد به بخش خصوصی واقعی واگذار شد. عمدهاش یا رد دیون است یا نهادهای تحت کنترل دولت است یا نهادهای شبه دولتی. خب اینکه خصوصیسازی نشد!»
پزشکیان| از نفت تا جنگ اقتصادی
مسعود پزشکیان نیز نظیر پورمحمدی سلسله پستهایی از مناظرات منتشر کرد. اهم آن از قرار ذیل است: ۱: «تحریم جنگ است؛ کشتهی این «جنگ اقتصادی»، فقرا هستند.»۲: «نتیجه عملکرد مجلس و دولت [با ایجاد کسری بودجه و ایجاد تورم] این است که روزگار مردم را سیاه کردهاند.»۳: «عامل تورم دولتها هستند و تورم یعنی خالی کردن جیب ملت. شرایط تورم به گونهای شده که معلمها به رانندگی اسنپ پرداختهاند. وضع معیشت بازنشستگان خوب نیست.»۴: «پزشکیان: تحریمها فاجعهاند. نفت را به خاطر آن ارزان میفروشیم، کالاهای مورد نیاز را گران میخریم. این وسط البته بخور بخور میشود. برای واردات یک ماشین دست دوم هم دلار نداریم.»